Laatste nieuws

19
okt

Jubileumglossy CvTO nu ook digitaal beschikbaar

Het CvTO bestaat 5 jaar en dat werd op op 29 september j.l., gevierd met de uitreiking van een mooie glossy vol talent. Wethouder Hilde Tjeerdema, van gemeente Leeuwarden, nam het eerste exemplaar in ontvangst op IKC Prins Maurits. Het magazine staat nu ook online: Bekijk 'm hier.

lees meer
15
okt

Kunstkade van start met nieuwe directeur Femke van de Wiel

Deze maand is Femke van de Wiel gestart als nieuwe directeur van Kunstkade. Zelf zegt ze daarover: "Hoe mooi is het om te starten als nieuwe directeur van Kunstkade nu er weer zoveel kan! Iedereen kan zich weer onderdompelen in velerlei activiteiten: kunst maken, meemaken en daarmee betekenis geven aan jezelf en de wereld." Femke stelt zich graag aan je voor!

lees meer
15
okt

Kunstkade ondertekent intentieverklaring programma Leeuwarden Oost

Op 14 oktober j.l., ondertekenden 48 partners de intentieverklaring voor het programma Leeuwarden Oost. Directeur Femke van de Wiel, heeft namens Kunstkade haar 'verfhanddruk' gezet.

lees meer
08
okt

MAAK MEE!

MAAK MEE!Ben jij nieuwsgierig naar het maakproces van een choreografie? Heb je altijd al eens willen leren hoe je een choreografie maakt voor een dansvoorstelling én ben je tussen de 16 en 24 jaar? Dan is Maak Mee echt iets voor jou!   In drie dagen tijd leer je hoe je zelf een choreografie opbouwt […]

lees meer
28
sep

Cultuurkrant NL / LKCA

De Cultuurkrant NL biedt voor iedereen die werkt voor cultuur op school, in de vrije tijd, zorg en welzijn of cultuurbeleid de laatste ontwikkelingen, actualiteiten en achtergronden. Met inspirerende interviews, columns, opiniestukken en de laatste onderzoeksresultaten ben jij helemaal up-to-date in je vakgebied.

lees meer
24
sep

Uitreiking Jubileumglossy CvTO

Het CvTO bestaat 5 jaar en dat wordt gevierd met een glossy vol talent! Het Centrum voor Talentontwikkeling (CvTO) is in 2016 gestart bij gemeente Leeuwarden en werd vanaf 2018 een onderdeel van Kunstkade.

lees meer
23
sep

Start SJORS Leeuwarden donderdag 23 september

Goed nieuws voor de basisschoolleerlingen in onze gemeente. De SJORS boekjes zijn uitgedeeld op de scholen. Hiermee kunnen ze ook dit schooljaar weer diverse sport- en cultuuractiviteiten ontdekken, vaak gratis en van ruim 60 aanbieders.

lees meer