Hoofdcontent

Disclaimer

Aanbod en aanbieders

Kunstkade.nl is een webomgeving, op het gebied van Kunst en cultuur in Leeuwarden.

Kunstkade biedt geen garantie of aanspraak op juistheid, volledigheid, geschiktheid, deugdelijkheid en kwaliteit t.a.v. het aanbod. Wanneer u of uw kind zich aanmeldt voor een cursus, dan is de aanbieder verantwoordelijk voor de kwaliteit, de inhoud, de ruimte enzovoort. U kunt zelf de aanbieder aanspreken wanneer u hierover klachten heeft. Kunstkade coördineert, maar heeft geen verantwoordelijkheid voor de aanbieder. Het aanbod kan op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling.

Kunstkade is niet verantwoordelijk voor pagina’s van externe organisaties waarnaar verwezen wordt. Informatie en prijzen zijn onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten aanvaardt Kunstkade geen aansprakelijkheid. Komt u iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie op prijs.

 

Website
Kunstkade streeft ernaar alle mogelijke gebruikers een onbelemmerde toegang tot de site te bieden. Kunstkade is niet aansprakelijk voor schade die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de webpagina of met de onmogelijkheid de webpagina te kunnen raadplegen.

 Kunstkade mag de webpagina naar eigen inzicht en op ieder door haar gewenst moment (laten) veranderen of beëindigen, met of zonder voorafgaande verwittiging. Kunstkade is niet aansprakelijk voor de gevolgen van verandering of beëindiging.

 

Klachten
Klachten… bij wie kunt u terecht? Waar mensen werken gaat wel eens iets fout. Voor u als aanbieder of afnemer kan dat aanleiding zijn om een klacht in te dienen. Kunstkaden hoort graag of iets beter of anders kan, mail info@kunstkade.nl. Of vul onderstaand contactformulier in.