Hoofdcontent

Foto Podium gratis te bekijken in de museumhal!

16 april tot 13 mei in de hal van het Fries Museum

Foto Podium is een Talent Ontwikkel Programma (TOP) van Kunstkade.  Foto Podium daagt de kinderen uit om over fotografie te discussiëren, te filosoferen en beelden te bevragen.  Hiermee ontwikkelen en ontdekken leerlingen hun eigen talent. Foto Podium gelooft in de unieke blik van ieder kind en geeft deze een passend podium.

Leerlingen uit de groepen 5 t/m 7 van KC de Pionier, IKC de Wielen, IKC het Palet en OBS de Trije Doarpen Skoalle hebben intensief, onder vakkundige begeleiding gewerkt aan hun meest bijzondere, geestige en verbazingwekkende foto's. We nodigen jullie namens de deelnemers uit om het gemaakte werk van 16 april tot 13 mei 2024, in de hal van het Fries Museum te bekijken.

Foto Podium toont de talenten van de kinderen. De lessen op de scholen werden gegeven door vakdocenten fotografie: Willy Sybesma, Siska Alkema en Yvonne Bleijinga.

Gratis te bekijken in de museumhal van het Fries Museum!
De foto's zijn van 16 april tot 13 mei gratis te zien in de hal van het Fries Museum. Daarnaast is er een extra vertoning op 22 mei tijdens meerdere TOP-finales in Stadsschouwburg de Harmonie. Wil je ook aan de slag met fotografie? Kijk hier voor het complete aanbod.

 

Foto Podium gelooft in de unieke blik van ieder kind, voedt deze en geeft een passend podium.


     

        Beeld: Leerlingen IKC Palet krijgen les van Siska Alkema - thema Scherp - Onscherp