Hoofdcontent

Ben jij op zoek naar een locatie om muziekles te geven?

Dit is je kans!

Over de plek

Foltaazje (in het voormalige Zalen Schaaf) is een collectief van muziekstudio’s. Die uitgebreid wordt met een lesruimte, om het huidige aanbod muzieklessen nog meer te vergroten.

De docenten die bij Foltaazje les geven maken deel uit van een collectief van muzikale professionals en krijgen ondersteuning van de muziekstudio’s. Je kunt er zang (Leonie Poortman), gitaar (Mart Nijmeijer), drums en Urban (Rap/Hip-Hop) (Kuo Weh) volgen. We breiden het aanbod graag uit (bijvoorbeeld pianoles). Je kunt volledig zelfstandig werken en komt niet bij ons in dienst. We organiseren regelmatig workshops en in het voormalige theater (BOEL) kunnen we mogelijk in de toekomst uitvoeringen en/of voorspeelavonden organiseren. 

Over de ruimte

In het sfeervolle pand, gelegen in het centrum van Leeuwarden, is op de begane grond een lesruimte ingericht van ongeveer 20m2, met aansluitend een pantry. Je kunt voor jou en je leerlingen koffie/thee zetten. De ruimte is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Er zijn diverse instrumenten beschikbaar vanuit de studio’s en er is een bureau met speakers, zodat je mee kunt spelen met een song, of een voorbeeld kunt laten horen. Parkeren kan op de Nieuwburen (max 1 uur) of in Parkeergarage Hoeksterend (bij de Jumbo). Interesse, je bent welkom om te komen kijken.

De kosten

De kosten voor het gebruik van de ruimte bedragen €37,50 per dag. De voorkeur gaat uit naar een docent die een vaste dag in de week lesgeeft. Geef je bijvoorbeeld elke dinsdag les, komen de kosten op €150 per maand. Dit is inclusief het gebruik van het aanwezige materiaal.

Lijkt dit je wat? Neem dan contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden! 

Website: www.foltaazje.com

Mark Wagenaar | Breedstraat 48, Leeuwarden | Telefoon (+316) 408 95422