Hoofdcontent

Wie zijn wij?

Natuurmuseum Fryslân
Een interactief museum voor het hele gezin
Er valt heel wat te ontdekken in het Natuurmuseum Fryslân: van een kleine pissebed tot het veertien meter lange skelet van een potvis. Van dieren dichtbij huis zoals ganzen en grutto’s tot dieren van wat verder weg, zoals tijgers, gordeldieren en walibi’s. Dieren die nu op aarde leven, maar ook dieren die uitgestorven zijn waar onder de botten van een mammoet en miljoenen jaren oude fossielen.

Kidsproof
Het Natuurmuseum is een museum voor kinderen, ouders en grootouders. En voor iedereen die van de natuur houdt. Vier verdiepingen vol informatie, bijzondere dieren en planten, opdrachten, proefjes, spelletjes en andere verrassingen nodigen uit om ontdekt te worden. Zelf doen en beleven staan centraal. Het museum heeft verschillende prijzen gewonnen en is door de museuminspecteurs uitgeroepen tot ‘Kidsproof museum’.

Ga je mee kopje onder?
Het Natuurmuseum heeft een spetterende attractie in huis! In de OnderWaterSafari (toegankelijk voor 4+) stap je in een voertuig waarmee je een reis maakt door de onderwaterwereld van Nederland. Van het zoete water van sloot en plas naar het zoute water van de Waddenzee. Onderweg zie je wat er allemaal onder de waterspiegel leeft en wie weet kom je ze...

Aanstaande activiteiten:

Datum: bekijk activiteit
Datum: bekijk activiteit
Datum: bekijk activiteit
Datum: bekijk activiteit
Datum: bekijk activiteit