Hoofdcontent

Wie zijn wij?

Grensverleggend in kunstonderwijs!

Kunstacademie Friesland biedt beginnende kunstenaars, jong en oud, de kans om zichzelf op het gebied van kunst te ontwikkelen. Kunstacademie Friesland is niet alleen een omgeving voor kunstenaars die een opleiding willen volgen, maar is ook een boeiende omgeving voor mensen die professionele (losse) cursussen willen volgen in verschillende disciplines.

We bieden een uitdagende en erkende opleiding op Hbo-niveau aan (deeltijd) met uitdagende en professionele begeleiding. Kunstenaars met passie voor onderwijs, helpen studenten zich optimaal te ontplooien en een bijdrage te leveren aan het culturele klimaat in Fryslân.

Kunst heeft een ongekende verbeeldingskracht. Een kracht die je in staat stelt om verbindingen te maken: van mens tot mens, met de samenleving, met de wereld. Kunst biedt een venster op heden, verleden en toekomst en spiegelt daarmee wie je bent, wie je was en wie je kunt worden. Kunst geeft ons letterlijk en figuurlijk perspectief. Kunstacademie Friesland biedt iedereen de mogelijkheid om de kunstenaar in zichzelf te ontdekken.

Aanstaande activiteiten:

Datum nog onbekend
18 t/m 85 jaar en 86+
Datum nog onbekend
18 t/m 85 jaar en 86+
Datum nog onbekend
18 t/m 85 jaar en 86+
Datum nog onbekend
18 t/m 85 jaar en 86+