Hoofdcontent

Wie zijn wij?

Mijn naam is Erik de Jager, oprichter van DJworkshops.nl. Samen met mijn team verzorg ik DJ en Producer workshops voor onder andere de kinderopvang, basisscholen, voortgezet onderwijs, middelbare scholen en speciaal onderwijs.

Al van jongs af aan ben ik op verschillende manieren bezig met het mixen en maken van elektronische muziek. Deze passie heb ik altijd willen overbrengen op andere mensen. Sinds 2013 verzorg ik daarom DJ én Producer workshops voor o.a. het onderwijs, teambuilding, feesten en evenementen. Samen met mijn team komen we naar elke gewenste locatie.. Onze missie is om zoveel mogelijk mensen in contact te brengen met het mixen en maken van elektronische muziek.

Ons aanbod is altijd afgestemd op de doelgroep. Je kunt ons boeken als eenmalige experience, maar we bieden ook lesreeksen aan. Hierbij kies je uit een bestaand lesprogramma of een programma op maat. Veel scholen willen ook steeds vaker een combinatie tussen DJ en Producer. In alle gevallen stemmen we de workshops af op de groep(en) die we voor ons krijgen. Met ruim 10 jaar ervaring weten we wat daarbij komt kijken.