Warme Winter activiteiten maart

09
mrt

Warme Winter is ook deze maand nog vol in bedrijf. In maart verlicht Kunstkade met kunst en cultuur inwoners in de gemeente Leeuwarden die wel wat warmte kunnen gebruiken. Er is van alles te doen en te beleven.

Het Leger des Heils organiseert bijvoorbeeld elke woensdagmiddag (vanaf 14.30u) een Kidsclub voor basisschoolkinderen vol spelletjes en creativiteit.

Jongeren kunnen op 15 maart, samen met cultuurwethouder Hein Kuiken een duik nemen in de wereld van Virtual Reality bij MeAR Media met de workshop ‘Defuse The Bomb’ georganiseerd vanuit Jimmy’s Leeuwarden (15:30 tot 16:30 uur). Ook Anne Famkes Pleats en Netwerkcentrum de Klomp organiseren mooie activiteiten.

Zo kan je elke tweede woensdag van de maand aanschuiven bij de Sociale Maaltijd (18.00 tot 20.30 uur) van Anne Famkes Pleats . Een mooie kans om nieuwe mensen te ontmoeten, met elkaar in gesprek te gaan en wellicht nieuwe vriendschappen te sluiten. Een plek reserveren kan via e-mail: info@annefamkespleats.nl of door te bellen/appen met 06-46 06 10 06.

Bij Netwerkcentrum de Klomp kan je op donderdag- en vrijdagmiddag creatief aan de slag met kunst. Wil je meedoen? Kom gewoon langs, verdere informatie is verkrijgbaar via Senan (e-mail): s.hubanic71@gmail.com.

Het Leger des Heils Leeuwarden organiseert verschillende activiteiten tijdens hun Warme Kamers. Meld je aan voor de Seniorenontmoeting op maandag in de even weken van 13.30 tot 15.30 uur of schrijf je in voor de Schilderworkshop op dinsdag 14 maart 13.30 tot 16.00 uur. Opgeven via e-mail: korps.leeuwarden@legerdesheils.nl. Daarnaast is er voor kinderen elke woensdagmiddag de Kidsclub. Kinderen van 7 tot en met 12 jaar kunnen er spelletjes spelen, plezier maken en creatief aan de slag. Kom gerust langs, opgave is niet nodig. Het adres is Wollegaastdam 1.

Bekijk hier het programma en meld je aan!