Vacature: Kunstkade zoekt een Algemeen ondersteuner Voortgezet Onderwijs

14
feb

Kunstkade stimuleert en organiseert actieve kunstbeleving voor iedereen in Leeuwarden. Dat doen we met de vele aanbieders uit de stad en de dorpen. Voor alle bewoners en met name de jeugd van de Gemeente Leeuwarden. We zijn een netwerkorganisatie waar mensen met passie voor kunst en cultuur werken en iedereen welkom is. Op (bijna) alle VO scholen in de gemeente Leeuwarden stimuleren en organiseren we cultuuronderwijs.


Vacature Algemeen ondersteuner Voortgezet Onderwijs (24u)
Kunstkade intensiveert haar dienstverlening voor het voortgezet onderwijs. Hierdoor is er ruimte voor een Algemeen ondersteuner Voortgezet Onderwijs. Het betreft een dienstverband van 24 uur in de week tot eind 2023 met kans op voorzetting.

Invulling & taken
Je bent in deze functie algemeen ondersteunend voor het voortgezet onderwijs in de breedte. Je werkt veel samen met de Coördinator en de Adviseur VO.
Invulling & taken
• Productie, promotie en publiciteit van projecten VO, waaronder VO magazine, website en nieuwsbrief
• Projectadministratie, waaronder draaiboeken maken, financiële overzichten bijhouden, weborder CJP en ondersteunen bij de implementatie EVI
• Het organiseren van bijeenkomsten, het maken van afspraken en bij toerbeurt notuleren

Wie zoeken we?
Een enthousiaste collega die affiniteit heeft met kunst, cultuur, onderwijs en jongeren. Communicatief vaardig is en kan werken in een dynamische omgeving. Zelfstandig kan werken én samenwerken, breed inzetbaar. Voldoe je aan al deze kwalificaties dan hopen we dat je reageert.

Wat vragen we van jou?
• Je bent praktisch en pro-actief; je ziet wat er moet gebeuren.
• Stressbestendig en probleemoplossend.
• Flexibel en daadkrachtig.
• Kennis VO is een pré.
• MBO+-niveau.
• Vaardig in Word, Excel en Microsoft 365.

Wat bieden we?
Een werkplek in een organisatie met gedreven mensen. Een dienstverband van 24 uur in de week tot eind 2023 met kans op voorzetting. Je krijgt betaald in schaal 7 volgens de CAO Kunsteducatie (min € 2.418,- tot max € 3.496,- bij 36 uur).

Voor meer informatie
Neem contact op met Gretha Straatsma: 06-53228515.
Stuur je sollicitatie naar gretha.straatsma@kunstkade.nl
Reageren kan tot 6 maart 2023. De 1e gespreksronde vindt plaats op 13 maart.