Praktisch Promotie Platform

Samen staan we sterker!

Het PPP is een platform voor culturele instellingen en ondernemers in de gemeente Leeuwarden. We komen drie keer per jaar in een informele setting bijeen op een locatie van een deelnemer. Elke bijeenkomst heeft een ander programma en wordt gevuld met wat er op dat moment of in nabije de toekomst speelt. Er is ruimte voor sprekers uit de culturele sector en de mogelijkheid om te vertellen waar jij mee bezig bent. We gaan tijdens de bijeenkomsten op zoek naar verbinding en samenwerking en proberen versnippering aan culturele activiteiten tegen te gaan. We maken gebruik van elkaars kennis en kunde om te komen tot een krachtige en gezamenlijke marketing. Natuurlijk is er ook ruimte om te netwerken en gegevens uit te uitwisselen.

Interesse? Mail naar info@kunstkade.nl.

LinkedIn training

Op woensdag 28 april j.l., gaf Mitchell Brown van Bright Brown een inspirerende en interactieve LinkedIn-training aan een aantal aanbieders en PPP deelnemers. Via Zoom nam Mitchell je mee in zijn verhaal over het belang van ‘personal branding’. Hoe zet je jouw onderneming in de spotlight? Hoe maak je jezelf online zichtbaar en waarom is eigenheid zo belangrijk? 

“Tjonge jonge wat een leuke training. Super goed. Wat ik ook super goed vond is dat hij snel kon switsen, als iemand het niet begreep. Mitchell stelde vervolgens een andere vraag die je wel kon beantwoorden. Alle vragen en antwoorden waren eenvoudig zodat je de training helemaal mee kreeg. Bijzonder hoor.” – Marjan Beuker

‘Mitchell is enthousiast, helder en spontaan. Hij heeft de LinkedIn training over kunnen brengen! Ik ben tevreden met zijn interactieve presentatie via Zoom. Het is zeker een verheldering voor mij over wat de potentie en belang van LinkedIn in het promoten van mijn bedrijf. Ik zal zeker direct aan de slag om deze training toe te passen. Dankzij Kunstkade kon deze waardevolle training gerealiseerd worden!’ – Melda Wibawa

Houd de website en de nieuwsbrieven van Kunstkade in de gaten voor bekendmaking van trainingen en bijeenkomsten. Deze zijn vaak gratis te volgen voor leden.