Hoofdcontent

Oproep | Plaats jouw vrijetijd aanbod voor het nieuwe cursusjaar 24/25!

Onze sociale kaart groeit met een rijk cultuuraanbod voor iedereen

Ondernemers, verenigingen, stichtingen e.a. in de cultuursector, met als werkgebied de gemeente Leeuwarden? Log in of registreer voor het plaatsen van het reguliere cursus-, lessen-, repetities- workshop- of ander relevant aanbod. Plan en plaats direct ook een open(dag)* of ander kennismakingsinitiatief* (* bij voorkeur in september/oktober & februari/maart) online voor 2024 / 2025. 

Heb je een speciale expositie, theatervoorstelling, jubileumevenement of opening voor publiek? Maak daarvoor ook een extra activiteit aan en stuur die betreffende link van de activiteit als copy naar communicatie@kunstkade.nl. Zodat wij jullie speciale momenten kunnen uitlichten. #Kunstkade bij Social Media uitingen van cultuuraanbod en bijzondere evenementen, zodat wij deze direct kunnen delen op onze tijdlijn. 

Overige uitwisselingen, toelichtingen, vragen, tips en content zijn welkom via communicatie@kunstkade.nl. Onze sociale kaart groeit met een rijk cultuuraanbod voor iedereen, iets verderop en ook dichtbij!