Hoofdcontent

Oproep: Doe mee aan Uit in Huis 2024!

4 juli 2024

Op 14 september 2024 van 12.00 tot 17.00 uur vindt opnieuw de aftrap van het culturele seizoen plaats: Uit in Huis. Een gratis dag, waarbij culturele instellingen de deuren openzetten om aan alle bezoekers en inwoners van de gemeente Leeuwarden hun aanbod voor het komende culturele seizoen te presenteren.

De start van het culturele seizoen moet met de hele stad, met alle cultuur, met zoveel mogelijk organisaties. In 2023 waren dit er al 40 en hadden we 51 locaties. Dit jaar gaan we voor 50 organisaties. Doe jij mee? Aanmelden kan tot 15 juli.

 

Locaties

Wil je wel meedoen, maar zit je te ver uit het centrum? Dan kan je ook op een locatie van een andere aanbieder gaan zitten. Horeca en winkeliers kunnen eventueel een locatie zijn voor programma. Daarnaast werken we samen met Open Monumentendag. Dat is dit jaar in Leeuwarden Oost. Ook zij hebben een aantal monumenten die geschikt zijn als locatie.

 

Mogelijkheden

•   Zelf programma maken op jouw locatie

•   Programma maken op een van de locaties van Open Monumentendag

•   Programma maken bij een winkel of horeca

•   Een eigen andere creatieve invulling

 

Onkostenvergoeding

Speciaal voor Kunstkade-aanbieders bieden we een onkostenvergoeding van maximaal 150 euro incl. BTW voor deze dag. LET OP: Er zijn maximaal 15 plekken beschikbaar.

 

Wat Uit in Huis voor jou kan doen

•   We kunnen sparren over programma en locatie

•   Marketing: online en offline wordt je meegenomen in het programma. LET OP: Je levert zelf het programma (tekst en foto) in.

•   Je programma in de speciale Uit in Huis krant .(55.000 oplages)

•   Posters en drukwerk Uit in Huis

 

Vragen of meedoen? Mail mij!

Neem contact op met de organisatie Studio Zeepsop via: annemarie@studiozeepsop.nl

Uit in Huis is een initiatief van de DOLCI, een netwerk van Leeuwarder culturele instellingen: 

Afûk, dbieb, Film in Friesland (Slieker Film, Noordelijk Film Festival, Fries Film en Audio Archief), de Popfabryk, Fries Museum, Friesland Pop, Fryske Akademy, Historisch Centrum Leeuwarden, Ivgi&Greben, Keramiekmuseum Princessehof, Keunstwurk, Kunstkade, Meeuw Jonge Theatermakers, Natuurmuseum Fryslân, Neushoorn, Pier21, Stadsschouwburg de Harmonie, Tresoar, Tryater, LF2028, Landbouwmuseum, Kunstacademie Friesland, VHDG en Waddenacademie.