Nieuwe coördinator CvTO

17
nov

Sinds september van dit jaar is Margriet Zuiderbaan de nieuwe coördinator van het Centrum voor Talentontwikkeling, onderdeel van Kunstkade. “Na jaren prettig samen te hebben gewerkt met Kees Elzinga, neem ik van hem het stokje over.”

Bij het CvTO zijn nu ongeveer 80 jongeren ondergebracht en ik merk dat meer scholen, aanbieders en coaches hun weg weten te vinden naar het CvTO met het toepassen van talent. Het CvTO zal zichzelf blijven ontwikkelen om ervoor te zorgen dat er nog meer kinderen gebruik kunnen maken van ons talentenproject.

Inmiddels zijn sommige jongeren, volwassen geworden en we zien dat door het verder ontwikkelen en verdiepen van je talent, de eigenwaarde en/of de zelfverzekerdheid toeneemt bij de jongeren.
Mede door de samenwerking met het Jeugdfonds, de steun van verschillende fondsen en de Gemeente kan het CvTO zijn werk doen.

Wil je meer weten over het CvTO?
Kijk op Schoolkade.nl/CvTO  en neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden voor talentontwikkeling. Dit kan via e-mail margriet.zuiderbaan@kunstkade.nl of telefonisch 0631963479.