Programma Mooie Zomer in Leeuwarden

13
jul

Het culturele cursusseizoen staat voor de deur! Een mooi moment om je te laten inspireren en verrassen door het rijke educatie aanbod. Ga actief aan de slag met kunst en cultuur via ons programma. Samen met diverse culturele aanbieders uit de gemeente Leeuwarden hebben we een mooi programma samengesteld. Bekijk het onderstaande blokkenschema voor het complete programma in de binnenstad, Grou en Stiens!

Programma Mooie Zomer

Verwacht een divers programma vol met open dagen, workshops, voorstellingen, optredens en meer! Noteer de volgende weekenden in je agenda:

  • Mooie Zomer in het centrum van Leeuwarden
    Laat je verwonderen in het weekend van zaterdag 27 en zondag 28 augustus, 3/4 september, 10/11 september en 17/18 september. Muziek, kunst en meer!
  • Laat je inspireren in Stiens
    Op zaterdag 3 en zondag 4 en 24/25 september is er van alles te doen rond de Stienser Jaarmarkt, Anne-Famkes Pleats, Pakhûs SOLO en Trimdiel Keunstrûte.
  • Laat je inspireren in Grou
    Bezoek in het weekend van zaterdag en zondag 17/18 september onder andere Paviljoen Prikmar.

Blokkenschema Mooie Zomer

Speel, beleef en geniet!
Voor iedereen die in gemeente Leeuwarden actief aan de slag wil met kunst en cultuur staat Kunstkade klaar. Van muziek tot theater en van beeldende kunst tot erfgoed. Met een ruim aanbod aan cursussen, valt er voor jong en oud wat te kiezen. Welke cursus ga jij doen?

Download de mediakit (voor programmamakers Mooie Zomer)
Klik hier voor de mediakit. Hierin vind je de ontworpen campagnemiddelen en huisstijlelementen die je kunt gebruiken ter promotie op jouw locatie.


Mooie Zomer in Leeuwarden wordt georganiseerd door Kunstkade in samenwerking met Stichting Binnenstadsmanagement en maakt onderdeel uit van de start van het culturele cursusjaar.