Kunstkade van start met nieuwe directeur Femke van de Wiel

15
okt

Op 1 oktober j.l., is Femke van de Wiel gestart als nieuwe directeur van Kunstkade. Ze stelt zich graag aan je voor! “Hoe mooi is het om te starten als nieuwe directeur van Kunstkade nu er weer zoveel kan! Iedereen kan zich weer onderdompelen in velerlei activiteiten: kunst maken, meemaken en daarmee betekenis geven aan jezelf en de wereld.”

Het mooie aan Kunstkade is dat we stimuleren dat iedereen kan meedoen: jong en oud, op school en buitenschools, arm en rijk, in de dorpen, wijken en in de stad. Daar staan we voor. En daarvoor ben ik naar Leeuwarden gekomen, om aan mee te werken.   

Ik heb veel ervaring opgedaan in het werken met cultuur en onderwijs in diverse steden en organisaties. Juist in samenwerkingsprogramma’s waarin verschillende partijen elkaar aanvullen en stimuleren. En dat zie ik hier in Leeuwarden ook. Integraal werken staat hoog op de agenda en dat onderschrijf ik van harte. Voor mij is het vooral zaak om Leeuwarden beter te leren kennen en kennis te maken met de vele diverse partners van Kunstkade.

Graag tot ziens!