Uitreiking Jubileumglossy CvTO

24
sep

Het CvTO bestaat 5 jaar en dat wordt gevierd met een glossy vol talent! Het Centrum voor Talentontwikkeling (CvTO) is in 2016 gestart bij gemeente Leeuwarden en werd vanaf 2018 een onderdeel van Kunstkade. Kunstkade werkt aan cultuureducatie voor iedereen in Leeuwarden, met een focus op kinderen en jongeren. Waarbij het CvTO daarbij speciaal aandacht heeft voor jonge talenten! Deze persoonlijke verhalen staan in een speciale jubileumglossy. Het eerste exemplaar wordt op ๐Ÿ๐Ÿ— ๐ฌ๐ž๐ฉ๐ญ๐ž๐ฆ๐›๐ž๐ซ ๐ฎ๐ข๐ญ๐ ๐ž๐ซ๐ž๐ข๐ค๐ญ ๐š๐š๐ง ๐ฐ๐ž๐ญ๐ก๐จ๐ฎ๐๐ž๐ซ ๐‡๐ข๐ฅ๐๐ž ๐“๐ฃ๐ž๐ž๐ซ๐๐ž๐ฆ๐š, van Gemeente Leeuwarden, op IKC Prins Maurits.

Foto: Kees Elzinga: Jada de Ruiter, danstalent The Factory Leeuwarden

๐‘๐ฎ๐ข๐ฆ ๐Ÿ”๐ŸŽ ๐ญ๐š๐ฅ๐ž๐ง๐ญ๐ž๐ง ๐ข๐ง ๐Ÿ๐Ÿ“ ๐ฏ๐ž๐ซ๐ฌ๐œ๐ก๐ข๐ฅ๐ฅ๐ž๐ง๐๐ž ๐๐ข๐ฌ๐œ๐ข๐ฉ๐ฅ๐ข๐ง๐ž๐ฌ
Op dit moment heeft het CvTO meer dan 60 kinderen en jongeren in portefeuille in maar liefst 25 verschillende disciplines, variรซrend van dansles tot schaken en van schietsport tot toneelspelen. Met deze speciale glossy portretteert het CvTO diverse talenten en biedt ze een inkijkje in wat het CvTO de laatste jaren heeft bereikt. Bij het CvTO ligt de focus op een langdurige samenwerking met talenten. โ€œDat hopen we zeker ook de komende jaren voort te kunnen zetten. De tijd staat niet stil en het Centrum voor Talentontwikkeling nog veel minderโ€, aldus coรถrdinator Kees Elzinga.

Centrum voor Talentontwikkeling
Meer informatie over het CvTO is te vinden op www.schoolkade.nl/cvto of Facebook. De glossy is af te halen bij Kunstkade.