Doe mee met het Maakfestival

18
jan

Het Maakfestival is een eendagsfestival georganiseerd vanuit Forum Groningen. Die dag staat in het teken van maken, van vindingrijkheid en van vernieuwing. Het is een bruisende markt in en rond het Forum Groningen, waarop allerhande makers hun werk tonen of delen met het publiek. Je kunt bewonderen én mee-maken. Het Maakfestival biedt een podium aan makers die hun nieuwste of coolste project, experiment of vondst willen laten zien, aan andere makers en aan het rondwandelende publiek. Het Maakfestival staat gepland voor 18 juni 2022.

Wat is het idee?

De tofste makers aller landen samenbrengen natuurlijk! Grofweg is dit het plan: op zaterdag 18 juni richten we de Nieuwe Markt (het plein bij het Forum) en de begane grond en pleinen ín het Forum in met marktkraampjes waar deelnemers hun werk kunnen tonen, delen, hun ding kunnen doen. De dag begint met opbouwen. Wij zorgen vooor stroom etc. De markt is open voor publiek tussen zeg 11.00 uur ’s ochtends en 17.00 uur in de middag. Na afloop breken we af, en wie wil blijft hangen voor pizza en bier. De vrijdagavond voor het Maakfestival is er een borrel, om je mededeelnemers te leren kennen, of oude bekenden terug te zien en bij te praten!

Daarom deze oproep. Makers, keukentafel-uitvinders, kunstenaars, ontwerpers, (life)hackers, gamebouwers, elektronica freaks, b(r)ouwers, dronevliegers, 3D-printmensen en huis-tuin-en-keuken-ingenieur! Meld je aan voor het Maakfestival 2022 en laat jouw tofste, meest bijzondere of gewoon prachtige project zien aan andere makers én het publiek.

Aanmelden Maakfestival

Kijk op de website van Forum Groningen voor meer informatie! Aanmelden liefst voor 1 maart, dan krijgen we alvast een beetje een idee van de omvang van het festival. Klik hier voor het aanmeldforumulier.