OPEN CALL – Up North verlengd

11
mrt

Ben jij actief als interdisciplinaire hiphop- of popartiest uit Groningen, Drenthe of Friesland en wil je een kleinschalige productie realiseren voor het circuit van poppodia en festivals? Dan kan Up North je daarbij ondersteunen. Iets voor jou? De deadline is verlengd tot 15 maart 2022!

Samen met de geselecteerde makers stelt Up North een team van professionals samen waarmee jij de productie gaat maken. Daarnaast stelt Up North ontwikkelbudget beschikbaar. 

Selectie per provincie
Een aantal artiesten wordt uitgenodigd voor een pitch op zondag 20 maart in Simplon Groningen. Hieruit selecteren wij minimaal een productie per provincie. Het maakproces start op 1 april. Na een maak periode van 1 tot maximaal 3 maanden is je productie beschikbaar voor presentatie op podia en festivals tot eind 2022.

Voor vragen kun je contact opnemen met projectleider Karin Pander via karin@upnorth-lab.nl of kijk op hun website voor meer informatie.

Up North is het noordelijke talentontwikkelingstraject voor interdisciplinaire producties. Binnen Up North worden artiesten ondersteund in hun ontwikkeling en presenteren ze hun producties op festivals en poppodia.