Netwerkborrel: Steunpunt Beeldende Kunst Keunstwurk

17
feb

Op vrijdag 17 februari 2023 organiseren Milena en Hannah van het Steunpunt Beeldende Kunst tijdens LUNA een netwerkborrel voor Friese kunstinstellingen, organisaties en beeldend kunstenaars. Wat is er nou leuker dan met elkaar kletsen onder het genot van een hapje en drankje? Bovendien worden er vooraf voor beeldend kunstenaars twee leuke en vooral ook leerzame workshops georganiseerd!

Workshops voor beeldend kunstenaars
Voor beeldend kunstenaars is er nog meer te doen dan alleen borrelen en netwerken. Voorafgaand aan de netwerkborrel worden er namelijk twee leuke en leerzame workshops gegeven. Niet onbelangrijk: de onderwerpen van de workshops kan je gelijk in de praktijk brengen. Henk Rigter van Mooiedingenmakers geeft namelijk een workshop over hoe je nou goed kan netwerken en Marion Beltman, werkzaam als organisatieadviseur in de kunst & cultuur wereld leert je een artist statement schrijven. Iets wat je niet alleen goed kan gebruiken tijdens je ‘elevator pitch’ op de netwerkborrel, maar ook erg belangrijk om te hebben als je fondsen en subsidies wil aanschrijven als kunstenaar. Tegen een kleine vergoeding kun je je voor beide workshops aanmelden.

Voor wie?

Friese kunstinstellingen, organisaties en beeldend kunstenaars werkzaam en/of woonachtig in Friesland.

Kosten

Deelname aan de netwerkborrel is gratis, aanmelden is wel verplicht. Voor deelname aan beide workshops wordt op locatie een bijdrage van €10 gevraagd.

Workshops

  • Netwerken: hoe je dat? door Henk Rigter, medeoprichter van Mooiedingenmakers
  • Artist statement schrijven door: Marion Beltman werkzaam als Organisatieadviseur Kunst en Cultuur

Programma

12.30 uur Workshop 1
14:00 uur Korte pauze
14:15 uur Workshop 2
15:45 uur Inloop netwerkborrel
16:00 uur Welkomstwoord netwerkborrel

Aanmelden

Je kunt je t/m dinsdag 14 februari 2023 aanmelden via het aanmeldformulier op de website van Keunstwurk.