Mooie Herfst in Leeuwarden

19
okt

In de herfstvakantie is er voor jong en oud van alles te beleven tijdens Mooie Herfst in Leeuwarden! Diverse acts begeven zich tussen het winkelende publiek. Wellicht kom jij oog in oog te staan met een opmerkelijke verschijning in de Leeuwarder binnenstad! Een mooie aanvulling op al het moois wat er al in Leeuwarden te doen is in musea, theaters en op culturele hotspots.

Van Ravesteijn Theater & Events presenteert ‘Kontje Kermis’. Wat te denken van een waarzegster, mobiele schiettent, kop van jut, hoge bomen en een fruitmachine. Verder kan je een klein ommetje maken met Marijke Meu of misschien kom je de te gekke gitaar spelende Sugar Berries tegen. Heb je tijd voor een activiteit? Doe mee met Oud-Hollandse spelen bij het Gruttersmuseum.

Diverse activiteiten
Dans mee bij DanceCompany058 tijdens de opnames van de SBS6 dansmarathon of laat je schminken bij Tresoar tijdens de Coole Kidsnacht. Verder zijn er momenten om mee te varen op een praam met aan boord muzikanten, dit regel je via Stichting Praamvaren Leeuwarden. Of ga samen met Jut en Jul, Speuren naar Roze Sporen in de binnenstad van Leeuwarden. De speurtocht laat je kennismaken met ‘roze’ plekken in de stad en bijbehorende verhalen. Download de app: Spacetimelayers en kies: Speuren naar Roze sporen in Leeuwarden.

De komende dagen wordt het programma uitgelicht op Facebook.com/Kunstkade. We zien je graag en hopen er met elkaar een mooie herfstvakantie van te maken!

Foto: Van Ravesteijn Theater & Events