Circus Got Talent, de grootste circus talentenshow allertijden!

04
feb

Jeugdcircus Saranti presenteert voor de 3e keer Circus Got Talent. Het jeugdcircus uit Leeuwarden laat graag zien dat er heel veel circustalent is door heel Nederland. Door middel van het organiseren van Circus Got Talent willen zij jeugdige talenten een podium bieden voor hun spectaculaire acts.

Na een voorselectie doen vanuit het gehele land circustalenten mee aan deze talentenshow. Een vakkundige jury bestaande uit Pammy Boltini (weduwe van de beroemde circusdirecteur Toni Boltini), Arlette Hanson (directrice van Wintercircus Hanson), Kitty Hagen (directrice bij Circus Fantasia), Marco Bonisimo (bezit van drie Guinness World Record in jongleren) en Henk de Vries (special effects specialist, clown en goochelaar) gaan deze talenten beoordelen op hun acts.

De deelnemers zijn:
Ysmina Korolova uit Groningen/Oekraïne met Tissue
Circus Okidoki uit Meppel met Lollypop Lyra Pole
Sofia van der Veen met een theatrale circusact
Circus Miloco uit Leiden met Acrobatiek, Jongleren en Tissue
Circus Santelli uit Groningen met Tumbling
Jessica Cadil uit Rijswijk met Aerial Hoop
Clown Sem met een Komische goochelact
Circus Tubantino met Acrobatiek
Lucas van Dijk uit Heerenveen met Goochelen
Circus Saranti uit Leeuwarden met Menselijke piramide

De circusshow vindt plaats op zaterdag 4 februari 2023 en wordt gepresenteerd door Ritsko van Vliet in Stadsschouwburg de Harmonie in Leeuwarden. Het circuspektakel is voor iedereen toegankelijk en de ticketverkoop hiervoor is gestart.

Kijk voor meer informatie op www.circusgottalent.nl