Bezoek eindvoorstelling Podiumschool in Tryater

08
apr

Op 8,9 en 10 april zullen 14 groepen van de Podiumschool hun eindvoorstelling laten zien in de theaterzaal van Tryater. Iedere groep maakt ieder jaar een eigen voorstelling. De kinderen en jongeren zijn het startpunt voor het maken van de voorstelling. Wij willen iedereen op zijn of haar eigen niveau een podium bieden en laten schitteren. Dit jaar zal onze LAB-groep voor het eerst een eigen productie laten zien, niet alleen het idee kwam bij hen vandaan, maar zij hebben zelf ook de teksten geschreven, kostuums geregeld en de techniek uitgewerkt. In de LAB-groep zitten jongeren die al langer met toneel bezig zijn en meer uitgedaagd kunnen worden.

De Podiumschool biedt hen de mogelijkheden om meer uitdagingen aan te gaan. Naast al onze reguliere groepen zijn er ook nog twee groepen met mensen met een verstandelijke beperking die een voorstelling geven, die we volgens hetzelfde principe hebben gemaakt. Het begint altijd met de vraag, wat wil jij spelen?

Meer informatie

Er zijn nog kaarten voor zaterdag en zondag!
Meer informatie en kaarten: klik hier.

Wil je ook theater maken?
Wil je meer weten over de Podiumschool of een van onze andere theater-aanbieders? En uiteindelijk zelf met theater aan de slag? Kijk op onze website voor het rijke aanbod en ontdek wat er nog meer te doen is op het gebied van kunst en cultuur in de gemeente.