Aftermovie 10-jarig jubileum Kunstkade

31
okt

Wat was het een feest, geweldig! Aan iedereen die het met ons gevierd heeft, bedankt dat je erbij was! Bekijk hieronder de aftermovie van – wrap.video.

Naar aanleiding van de workshop kwamen er veel vragen binnen over het All You Can Dance! programma van Ivgi&Greben en de voorstelling Wasted Skin die in november plaatsvindt in Stadsschouwburg De Harmonie. Graag geven we antwoord op deze vragen via deze mail.

All You Can Dance!

All You Can Dance! is te volgen op de maandagavond, in de dansstudio van Ivgi&Greben. In het programma draait het om de creatieve werkmethode waar Uri, Johan en de acht dansers van het gezelschap dagelijks mee werken. Het lesprogramma is bedoeld voor iedereen die wil bewegen: jong, oud, nog nooit een stap in een dansstudio gezet of al wat meer ervaren. Je bent van harte welkom om mee te doen en ervaring is dus niet nodig! Meer informatie vind je hier.

Wasted Skin

De voorstelling Wasted Skin is na Nice To Meet You! de tweede voorstelling van dansgezelschap Ivgi&Greben. Op 23 november is de voorstelling voor het laatst te zien, in Stadsschouwburg De Harmonie in Leeuwarden. Wasted Skin gaat over het intense verlangen naar anderen, naar aanraking. Aangeraakt worden is een primaire levensbehoefte – je voelt dat je bestaat. Huidhonger, zo wordt de hunkering naar fysieke intimiteit ook wel genoemd. Juist nu, met het Coronavirus is het herkenbaar voor iedereen. Maar er is meer; ook door de fysieke afstand en schijnbare perfectie van digitale beelden en communicatie, is de onbevangenheid van lichamelijk contact aangetast. Wat doet dit met ons?

Meer informatie vind je hier. De trailer van Nice To Meet You! is via deze link te bekijken. De trailer van Wasted Skin is hier te zien.