Hoofdcontent

Wie zijn wij?

Frank Belt is verhalenverteller.
Hij ontdekte de magie en kracht van het vertellen lang geleden tijdens zijn werk in het basisonderwijs. Na een eerste cursus bij Karel Baracs volgde hij opleidingen aan de Vertelacademie in Utrecht, de SAMWD in Lier en bij Shonaleigh Cumbers.
Met zijn verteldiners toert Frank met verschillende collega-vertellers en musici sinds 2016 met veel succes langs theaters door het hele land. In deze en andere voorstellingen werkt hij graag samen met musici. Hij vertelt veel op scholen, voor verenigingen en op festivals in Nederland en Duitsland. Zijn verteltheater maakt deel uit van het cultuuraanbod voor basisscholen in verschillende Friese gemeenten.
Frank wordt geregeld gevraagd voor het geven van workshops vertellen aan kinderen en volwassenen. Binnen het Centrum voor Talentontwikkeling in Leeuwarden begeleidt hij talentvolle jonge vertellers.
Frank schrijft ook verhalen in opdracht. Zoals voor de kinderaudiotour van de tentoonstellingsreeks 'Schatten uit het Rijks', waarin het Rijksmuseum samenwerkt met zes regionale musea.
Wat hij ook doet, centraal staat altijd de kracht van de verbeelding. Het loopt als een rode draad door alle activiteiten.

Aanstaande activiteiten:

Vanaf 7 januari - 19:30 uur (6x)
18 t/m 85 jaar en 86+