Hoofdcontent

Wie zijn wij?

Moto Makings is een organisatie van Thom Boonstra (alias Alexander Moto), die muzikale optredens en workshops op het gebied van rap, spoken word, muziek en taal verzorgt. Deze workshops uiten zich voornamelijk in de vormen rap en spoken word. De insteek ervan is om kinderen en jongvolwassenen creatief bezig te laten gaan met taal, om zo hunzelf en de wereld om hen heen beter te kunnen begrijpen en verwerken. De workshops zijn in het Nederlands, maar kunnen ook in het Fries of Engels worden gegeven.

Thom Boonstra (1999, Sneek) is schrijver, rapper, poëet, muzikant, historicus en fotograaf. Onder de naam Alexander Moto begon hij zo'n elf jaar geleden met rappen in Gaasterland (Friesland), de regio waar hij opgroeide. Hij bracht verschillende albums uit en speelde op de grote poppodia van Leeuwarden en Groningen, en met Leeuwarder collectief Wolfskers door het hele land tijdens de Popronde. Sinds 2021 is hij actief als workshopdocent in de disciplines rap en spoken word, in de provincies Friesland en Groningen.

Kunst als therapievorm gebruiken om jezelf en de wereld beter te leren kennen is wat zijn workshops kenmerkt. Via werken met taal worden er doorgaans maatschappelijke thema's behandeld, zodat leerlingen kritisch leren nadenken over de...

Aanstaande activiteiten:

Datum: bekijk activiteit